Langtur

Image

- Denne turen gir deg litt ekstra tid til å bli kjent med hvordan det er å kjøre et eget hundespann, og tid til å nyte flott, norsk vinterlandskap

Vår langtur varer ca. 1,5 time. Vi kjører en rundtur på ca. 18 kilometer, med en veldig kort stopp halvveis for å bytte førere.

Denne turen gir deg litt ekstra tid til å bli kjent med hvordan det er å kjøre et eget hundespann, og tid til å nyte flott, norsk vinterlandskap. Vi kjører et stykke inn i lite trafikkerte områder, noe som vil gi deg en sterk følelse av å ferdes i uberørt natur.

Alle over 12 år vil få mulighet til å styre sleden selv.

Alle voksne blir plassert to og to per slede, der den ene styrer sleden og den andre sitter på. Halvveis i turen stopper vi slik at det blir mulighet for å bytte hvem som styrer sleden.

Denne turen anbefales ikke for barn under 12 år. Ettersom den kjøres kontinuerlig i 1,5 time opplever vi ofte at mindre barn blir både slitne, utålmodige og kalde. Ønsker man å ha med seg barn på hundekjøring anbefaler vi heller at man velger vår korttur. Dersom man allikevel velger å ta med seg barn på denne turen vil de bli plassert som passasjerer i sleden til en guide, hvis ikke annet har blitt avtalt på forhånd.

Denne turen arrangeres onsdager, fredager og lørdager kl. 10:00 og 13:00.

Oppmøte i kennelen er 15 minutter før turen starter. Da vil det bli gitt viktig informasjon og en kort introduksjon til hundekjøring. Alle som skal være med på tur må delta på introduksjonen og det er derfor viktig at man møter opp til korrekt tid. Introduksjonen vil starte nøyaktig på angitt tidspunkt.

Total varighet, inkludert forberedelser og sosialisering etter turen, er ca. 2 timer. Dette kan variere noe avhengig av vær og føre.

Priser:

Voksne (over 12 år): 2500,– NOK

Barn (under 12 år): 2500,– NOK

Image
Image

Fornøyde kunder

Logo Mountain

Viktig informasjon

Har du spørsmål til oss?

Språk