Vilkår for kjøp og avbestilling

Image

Vennligst les dette før du bestiller

Kjøpt billett/reservasjon til hundekjøring anses som bindende, og dersom arrangementet ikke kan gjennomføres grunnet årsaker utenfor arrangørens rimelige kontroll, som værforhold, herunder snømangel, nasjonale sikkerhetspålegg eller instrukser fra nasjonale eller lokale myndigheter (listen er eksempelvis og ikke uttømmende), vil billetten/reservasjonen ikke bli refundert. Arrangør vil tilby flytting av din reservasjon, og arrangement regnes dermed ikke som avlyst. Dette gjelder også i de tilfeller hvor billettkjøper selv ikke har mulighet til å gjennomføre arrangementet som planlagt.

– Sørg for at du inkluderer fullt navn og telefonnummer i din reservasjon, slik at vi kan få tak i deg hvis det blir nødvendig.

– Alle som skal være med på tur må møte opp minst 15 minutter før tiden for å motta nødvendig informasjon og instruksjoner før turen.

– Skulle du bli forsinket til turen, må du sørge for å ringe oss så fort som mulig. Hvis vi ikke hører fra deg vil turen starte uten deg, så fort de andre gjestene er klare for avreise.

– Følg nøye med på instruksene som blir gitt av guiden. Dette vil være kritisk for hundenes sikkerhet, og for din opplevelse av turen.

– Alle voksne (12 år og oppover) vil bli satt sammen to og to per slede, med en som kjører og en som er passasjer. Vi vil gi dere muligheten til å bytte halvveis.

– Barn under 12 år vil bli satt som passasjer i sleden til en guide, hvis ikke annet er avtalt.

– Vi lar ingen kjøre slede uten passasjer. Hvis du er alene, eller gruppen din er i oddetall, vil du bli satt til å dele slede med en guide, eller en deltager fra en annen gruppe.

– Hvis du ikke kan eller vil kjøre slede selv, og ikke har et familiemedlem eller en venn som kan kjøre deg, ber vi deg om å gi beskjed på forhånd, slik at vi kan tilrettelegge for deg.

– Du er selv ansvarlig for å medbringe varme vinterklær til turen, inkludert varme sko, votter/hansker og lue. Skibriller kan være fint å ha hvis det snør mye.

– Alle våre hunder er snille og sosiale. Vi har ingen aggressive eller farlige hunder. Tvert imot har vi et par hunder som er litt forsiktige av seg. Derfor ber vi deg holde et øye med barna dine og sørge for at de IKKE LØPER eller ROPER rundt hundene, slik at vi unngår unødig stress for våre firbeinte venner. Før turen vil hundene være veldig gira og fulle av adrenalin, så vi anbefaler vanligvis å spare kosen til etter turen.

– Hvis du møter opp i kennelen påvirket av alkohol eller andre stoffer vil du bli bortvist, uten refusjon av pengene.

Image

Fornøyde kunder

Logo Mountain

Viktig informasjon

Har du spørsmål til oss?

Språk